Go Back

Lækre Chokolade Muffins

Ret: Kage
Forfatter: Lone Festersen Hansen

Equipment

  • Piskeris

Ingredienser

  • 75-100 gr Chokolade
  • 250 gr Mel
  • 175 gr Sukker
  • 50 gr Kakao
  • 1 tsk Natron
  • 1 tsk Vanilie
  • dl Mælk
  • 1 dl Olie raso olie eller lignende
  • dl A38 eller lignende
  • 1 Æg

Sådan gør du

Dej

  • Chokoladen hakkes groft.
  • Bland alle de tørre ingrediensser med ⅔ af chokoladen.
  • Bland alle de våde ingredienser og pisk dem sammen med piskeris.
  • Bland nu de tørre og de våde ingredienser sammen med piskeris (ingen el-pisker), indtil melet lige akkurat er gennemvædet.
  • Fyld i muffinsforme, så de er højst ⅔ fyldte.
  • Drys med den sidste ⅓ chokolade.

Bagning

  • Bages 13-15 min. ved 200 grader i varmluftsovn (i almindelig ovn, ville jeg tjekke dem efter 10 min. ).