Go Back

MARZARIN / HURTIG KAGE

Ret: Kage
Køkken: Dansk
Forfatter: Lone

Ingredienser

  • 200 G MARGARINE ELLER 2 DL
  • 2 DL MÆLK
  • 2 DL SUKKER
  • 2 ÆG
  • 2 TSK MANDELESSENS
  • DL MEL
  • 2 TSK BAGEPULVER
  • 50 G MØRK CHOKOLADE TIL PYNT

Sådan gør du

  • MÆLK OG MARGARINE SMELTES SAMMEN I EN GRYDE.
  • SUKKER TILSÆTTES OG OPLØSES.
  • MASSEN TAGES AF VARMEN OG ÆG, MEL OG BAGEPULVER, SAMT MANDELESSENS RØRES I.
  • MASSEN HÆLDES I EN LILLE BRADEPANDE OG BAGES NU FRA KOLD OVN (DVS. TÆNDES FØRST NÅR KAGEN SÆTTES IND) VED 175 GRADER I 30 MIN.
  • CHOKOLADEN LÆGGES OVEN PÅ DEN VARME KAGE OG TRÆKKES / SMØRES RUNDT OVER HELE KAGEN.

Noter

Note fra Max: Min mor skrev oprindeligt denne opskrift ind, uden at vide hvordan man slog caps-log af. Derfor har jeg nu gentaget dette, da jeg er sikker på at det ville give hende en let irritation og et stort smil på læben.