Go Back

Mazarin/Hurtig kage

Ret: Kage
Forfatter: Lone Festersen Hansen

Equipment

  • 1 bradepande

Ingredienser

  • 200 g. Margarine Eller 2dl flydende
  • 2 dl. Mælk
  • 3 dl. Sukker
  • 2 Æg
  • 2 tsk. Mandelessens
  • dl. Mel
  • 2 tsk. Bagepulver

Overtræk

  • Chokolade eller glassur

Sådan gør du

  • Margarine smeltes og mælk og sukker tilsættes under omrøring.
  • Æg, mel, bagepulver og mandelessens røreres i.
  • Hæld det over i en lille bradepande.
  • Bages fra kold ovn i 30 min. Eller fuld effekt i 10 min i Mikroovn (ANVEND IKKE METAL I MIKROOVN). 175° i 25 min fra kold ovn er ok.

Noter

Flydende margarine kan fint anvendes. Spar evt. yderligere på mængden. Er rettet fra 250 g. til 200 g. margarine.
Bliver meget god med smeltet chokolade overtræk i stedet for glasur.