Go Back

Gulerodskage

Tilb. tid38 minutter
Ret: Kage
Køkken: Dansk
Forfatter: Lone Festersen Hansen

Equipment

  • 1 kageform

Ingredienser

  • 3 æg
  • 175 g farin 3 dl
  • dl olie
  • 210 g mel 3½dl
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk nelliker
  • 1 tsk vanilliesukker
  • 250 g fintrevne gulerødder
  • 50 g rosiner
  • 50 g nødder hakkede
  • flormelis til at drysse kagen med

Sådan gør du

  • Æg of farin piskes godt.
  • Resten blandes i.
  • Smør en kageform eller bradepande, og hæld blandigen i.
  • Bages ved 175° i 40 mn.
  • Drysses med flormelis.